Glada barn som visar sina tänder efter besök hos Folktandvården Stockholm.

Publiceringsdatum: 22 juni 2023

Öppet på Folktandvården i sommar

Lyssna

Vi på Folktandvården Stockholm har öppet hela sommaren för dig som behöver hjälp med dina tänder och munhälsa, både inom allmäntandvården och på vår akutklinik Folktandvården Akuten - öppet 365 dagar om året. Du kan även träffa oss digitalt.

Sommaröppet på klinikerna

De allra flesta av Folktandvården Stockholms kliniker har öppet hela sommaren, men kan ha andra öppettider än vanligt. Aktuella öppettider och kontaktuppgifter hittar du här:
Våra kliniker

Få hjälp med akuta tandbesvär

På sommaren är vi mer utomhus och lever ofta aktivare än under resten av året. Då ökar tandolycksfallen. Men även vid andra tillfällen kan du behöva snabb hjälp, till exempel om du har bitit sönder en tand eller har tandvärk.

Skulle olyckan vara framme har alla Folktandvården Stockholms kliniker inom allmäntandvården särskilt avsatta tider för akuta problem. Våra kliniker hittar du via länken ovan.

Folktandvårdens tandakut har öppet varje dag

Vi har också en särskild akutklinik på Kungsholmen, som varje år tar emot cirka 27 000 vuxna och barn med akuta tandbesvär. Under semesterperioden kommer många stockholmare vars vanliga tandläkare har stängt, men även turister som besöker Stockholm och får akuta besvär med tänderna.

Folktandvården Akuten har öppet varje dag året om, från klockan 7:00 på vardagar och 7:45 på helger fram till klockan 20:30 på kvällen.
Kom till vår drop in eller boka din tid för akut tandvård online.
Mer om Folktandvården Akuten
Träffa Folktandvårdens tandläkare i mobilen

Träffa en tandläkare i mobilen

Du kan också välja att boka ett digitalt vårdmöte med någon av våra tandläkare direkt i mobilen genom appen Alltid öppet. Ett enkelt, tryggt och säkert alternativ till besök på klinik, där du får individuell och kvalificerad rådgivning och vägledning om dina tänder och mun. Extra bra för dig som inte kan eller vill åka till våra kliniker just nu.
Ladda ner appen via Google Play
Ladda ner appen via Apple store