Hos oss på Folktandvården Stockholm kan du känna dig trygg! Läs mer om hur vi anpassar vår verksamhet gällande covid-19 här.

Fråga oss
Fråga oss
Patient har digitalt vårdmöte med tandläkare på Folktandvården Stockholm i sin mobil.

Senast uppdaterad: 09 juni 2021

Digitala vårdmöten

Lyssna

Boka ett digitalt vårdmöte på Folktandvården Online och träffa tandläkaren direkt i din mobil. Genom ett så kallat videomöte får du individuella och kvalificerade råd om dina tänder, ditt barns tänder samt vägledning vid tandvärk eller andra besvär i munnen.

Vi på Folktandvården Stockholm erbjuder dig att träffa en tandläkare direkt i din mobil. Det är ett enkelt, tryggt och säkert alternativ till besök på klinik om du har svårt att ta dig dit eller tillhör någon riskgrupp.

För vilka besvär kan jag boka ett digitalt vårdmöte?

Du är välkommen att boka ett digitalt vårdmöte med våra tandläkare för olika besvär i munnen, det kan handla om tandvärk, blåsor och sår i munnen eller exempelvis problem med dina visdomständer. Det kan också gälla frågor om ditt barns tänder, så som lösa mjölktänder, tänder som växer dubbelt eller rådgivning om tandborstning.

Vem kan boka ett digitalt vårdmöte?

Alla invånare i regionen är välkomna att använda tjänsten, men är du kund hos oss sen tidigare har vi tillgång till din journal och kan ge dig mer individuella råd.

Hur bokar jag ett digitalt vårdmöte?

Du bokar ditt digitala vårdmöte på Folktandvården Online i appen Alltid öppet, som är gratis och finns att ladda ner via App Store eller Google Play. Där loggar du säkert in med ditt bank-ID och väljer en tid som passar dig. Det är även i appen som du hanterar din eventuella ombokning eller avbokning av ett digitalt vårdmöte.

Du kan även boka och hantera din bokning av digitala vårdmöten via 1177.

Ett digitalt vårdmöte kostar 200 kronor och bekostas av dig som patient. Folktandvården Stockholm får ingen statlig eller regional ersättning för digitala patientmöten.