Fråga oss
Fråga oss

Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Lista dig

Lyssna

Här är du välkommen att lista barn och ungdomar 3-23 år. Du hittar också länkar till anmälan för dig som är vuxen och för dig som är i behov av hemtandvård. Välkommen till Folktandvården!

Lista ditt barn hos Folktandvården

Över 70 procent av alla barn och unga i Stockholms län går hos Folktandvården. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom barn- och ungdomstandvård. Ge ditt barn en bra start till god tandhälsa genom att lista ditt barn hos oss du också.

Du kan tidigast lista ditt barn i november månad det år barnet fyller två år. Du väljer fritt vilken klinik ditt barn ska gå på. När du har skickat in anmälan får ni regelbundna kallelser till kostnadsfria undersökningar till och med det år barnet fyller 23 år.

Berätta gärna om ditt barn känner oro inför besöket eller om det är något annat du tycker är viktigt att vi känner till. Meddela också om ni är flera i familjen som vill komma samtidigt så försöker vi ordna det.

För ungdomar

Här listar sig även du som är upp till 23 år. Du väljer fritt vilken klinik du önskar gå på och får kostnadsfri tandvård.

För dig som är 24 år och uppåt

Om du är vuxen, 24 år eller äldre, och önskar bli kund hos oss på Folktandvården gör du enklast det genom att fylla i vår intresseanmälan. Därefter kontaktar vi dig! 
Intresseanmälan - bli kund hos oss

För dig i behov av hemtandvård

För dig som behöver vård under större delen av dygnet erbjuder vi mobil tandvård. Med hemtandvård kan du få både behandlande, förebyggande och akut tandvård, anpassat efter dina behov och med hög grad av omhändertagande.
Intresseanmälan - hemtandvård