Våra kliniker

Vanlig tandvård, särskilda behov eller akuta problem? Här kan du läsa om Folktandvårdens kliniker och vad vi erbjuder.

Folktandvården erbjuder tre olika typer av tandvård – allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Vi har också en särskild klinik för akut tandvård.

Allmäntandvård

Hos allmäntandvården går du på vanliga tandläkarbesök. Vi erbjuder alla barn, ungdomar och vuxna allt från undersökningar och akut tandvård till mer avancerad tandvård. Du väljer fritt vilken klinik du vill gå till och det spelar ingen roll var du är folkbokförd.
Se lista eller karta över kliniker inom allmäntandvården

Hos oss i allmäntandvården kan du som är vuxen också få Frisktandvård.

Akut tandvård

Har du ont och behöver akut hjälp? Vänd dig i första hand till din vanliga klinik i allmäntandvården. Om vi inte hittar en tid snabbt nog eller din vanliga klinik är stängd, är du välkommen till vår klinik för akut tandvård på Kungsholmen.
Mer om akut tandvård, adress och karta till akutkliniken

Medicinsk tandvård

Tandvård för dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning samt dig som är gammal och sjuk. I vissa fall behöver du remiss för att komma till oss, se närmare information på respektive kliniksida. Vissa kliniker erbjuder även vanlig allmäntandvård i mån av tid.
Se lista eller karta över kliniker inom medicinsk tandvård

Specialisttandvård

För dig med komplicerade eller särskilda vårdbehov. Vi har kompetens inom samtliga specialistområden och tar emot dig som har fått remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare.
Se lista eller karta över specialistkliniker

Så här säger en av våra kunder efter att ha fått hjälp av Folktandvårdens tandläkare:

– Tack så hemsk mycket för den fina tandvård jag har fått av er. Jag har känt mig trygg i era händer, tack vare er så kommer min tandhälsa att förbättras. Tack ännu en gång för en perfekt tandvård.