Hos oss på Folktandvården Stockholm kan du känna dig trygg! Läs mer om hur vi anpassar vår verksamhet gällande covid-19 här.

Fråga oss
Fråga oss

Folktandvården Danderyds sjukhus Orofacial medicin

Kundnöjdhet - Nöjd-kund-index

4,5

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 07:00-17:00

Plats Armbågsvägen 3,Målpunkt P,Danderyds sjukhus
182 88 Stockholm Hitta hit

Telefonnummer08-123 162 6008-123 162 60

Måndag-Fredag: 07:15-16:45

Väntetider

Väntetid 3 veckor för vuxna.

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Danderyds sjukhus välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller någon funktionsvariation. Vi tar också emot dig med psykiska handikapp och behov som inte kan tillgodoses fullt ut i allmäntandvården.

Vi erbjuder bland annat kirurgi, tandersättningar och utredningar av munslemhinneförändringar. Vi gör även infektionsutredningar och sanering inför större kirurgiska ingrepp, strålbehandling och cytostatikabehandling.

Hos oss erbjuder vi även snarkskenor vid sömnapnéer, korta andningsuppehåll medan du sover, eller besvär med snarkningar.

För dig som lider av extrem tandvårdsrädsla finns också möjlighet att delta i ett program med KBT-terapi hos psykolog. För besök hos psykolog krävs ingen remiss. Vid behov erbjuder vi även narkos.

Kliniken är tillgänglighetsanpassad med taklyft på samtliga behandlingsrum.

Hitta till oss

Vi finns i hus 12 och har en egen ingång på entréplan. Det går också bra att komma till oss inifrån sjukhusets huvudentré, håll då direkt till höger och följ skyltningen mot bokstaven P. Hiss och rulltrappa finns. Det är nära till tunnelbana, busstation och parkering.