För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Fråga oss
Fråga oss

Nyheter

Här hittar du nyheter från Folktandvården Stockholm.

Du som är journalist hittar presskontakter och pressrum här.

Välj nyheter från:

Visar 1-10 av totalt 68 nyheter

 • 435 000 nerladdningar av appen Rocka munnen

  10 juni 2021

  Nu fyller Rocka munnen 3 år. Appen förvandlar skärmtid till kunskap, där ditt barn får leka fram en god vana och samtidigt lär sig borsta tänderna på rätt sätt.

 • Fokus på miljö och hälsa vid inköp och upphandling

  18 maj 2021

  Hos oss på Folktandvården Stockholm är miljö och hälsa viktiga områden. Därför ställer vi tuffa miljökrav när vi köper in och upphandlar material och produkter. Ofta tuffare krav än vad lagen kräver, för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

 • Noll hål bäst för både tandhälsan och planeten

  26 april 2021

  Det viktigaste hållbarhetsmålet för oss på Folktandvården Stockholm är att du som patient har en god munhälsa genom hela livet. Noll hål är bra både för munhälsan och för planeten. Därför satsar vi stort på förebyggande tandvård.

 • Så tar du hand om tänderna i påsk

  01 april 2021

  Nu närmar sig vår största godishelg. Vi svenskar äter mest godis i hela världen och fyller påskäggen med flera tusen ton godis. Hur påverkar det tänderna? Ät allt godis på en gång och var lite försiktig med påskmusten så är det ingen fara, berättar ...

 • Earth Hour 2021

  23 mars 2021

  Hållbarhet och klimatet är viktigt, men vilka steg måste vi ta för att bli klimatsmarta och vad kan du själv göra? Folktandvården Stockholm är som vanligt med i Earth Hour och här får du lite tips och inspiration.

 • Nu kan även de yngsta barnen Rocka munnen

  21 januari 2021

  Folktandvården Sverige gör nu tandborstningen roligare även för de yngsta barnen genom att lansera nya spelet Wack-A-Troll. Det vänder sig till barn från två-tre års ålder och finns i den populära appen Rocka munnen.

 • Granskning av nödvändig tandvård genomförd

  20 november 2020

  Region Stockholm har genomfört en granskning av felaktiga debiteringar inom ersättningssystemet nödvändig tandvård hos tandvårdsföretag i länet. Folktandvården Stockholm välkomnar granskningen och genomför ett antal förbättringsåtgärder.