Nyheter

Här hittar du nyheter från Folktandvården Stockholm.

Du som är journalist hittar presskontakter och pressrum här.

Välj nyheter från:

Visar 1-10 av totalt 103 nyheter

  • Hej gotlänning! Behöver du tandvård?

    05 mars 2024

    Välkommen till oss! Vill du slippa väntetid ligger vår klinik i Nynäshamn endast en färja bort från dig. Här, allra närmast hamnen har vi gjort en särskild satsning för att underlätta för dig som bor på Gotland.

  • Livslång njutning börjar med en god munhälsa

    01 mars 2024

    Därför finns vi, folkets tandvård. Sedan 1938 har vi arbetat för stockholmarnas bästa. Med 77 kliniker och cirka 2000 skickliga medarbetare erbjuder vi vård av högsta kvalitet i hela länet – från allmäntandvård till avancerad specialisttandvård.

  • Så får du fräsch andedräkt!

    14 februari 2024

    Visste du att din tandborste kan rymma upp till 10 miljoner bakterier? För att hålla din mun frisk och ren är det viktigt att byta tandborste regelbundet.

  • Fluortanten hjälper barn i utsatta områden

    25 augusti 2023

    Barn i utsatta områden har oftare hål i tänderna än andra barn. På Fluortantens dag den 1 september är Folktandvårdens fluortanter ute på stan för att hjälpa barn och föräldrar till en bättre munhälsa.

  • Att få lugnande inför behandling

    17 augusti 2023

    40 procent av befolkningen känner någon form av oro inför ett tandläkarbesök. En del av våra vuxna patienter är mycket oroliga, men kan få bra hjälp med sedering och lustgas under behandling.

  • Öppet på Folktandvården i sommar

    22 juni 2023

    Vi på Folktandvården Stockholm har öppet hela sommaren för dig som behöver hjälp med dina tänder och munhälsa, både inom allmäntandvården och på vår akutklinik Folktandvården Akuten - öppet 365 dagar om året. Du kan även träffa oss digitalt.

  • Titandioxid i barntandkräm kan vara skadligt

    12 juni 2023

    En granskning av Råd & Rön visar att titandioxid finns i vissa barntandkrämer. Folktandvården Stockholm rekommenderar att välja miljömärkta barntandkrämer om man är orolig för hälsofarligt innehåll.

  • Funderar du på tandställning – boka konsultation online

    11 maj 2023

    Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut och funderar på tandställning? Nu kan du boka en konsultation online hos Folktandvården Stockholms erfarna specialister inom tandreglering. Vi erbjuder både fasta och osynliga lösningar med fästen på insidan...