För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Fråga oss
Fråga oss

Nyheter

Här hittar du nyheter från Folktandvården Stockholm.

Du som är journalist hittar presskontakter och pressrum här.

Välj nyheter från:

Visar 1-10 av totalt 71 nyheter

 • Lämna synpunkter och klagomål via 1177

  15 september 2021

  Nu kan du enkelt lämna dina synpunkter och klagomål till oss på Folktandvården Stockholm via 1177.se. Din åsikt är viktig och när du berättar vad du tycker fungerar bra eller dåligt hjälper du oss att utvecklas.

 • Barns tandhälsa i fokus på Fluortantens dag

  30 augusti 2021

  Den 1 september firas fluortanten, en av Sveriges mest välkända folkhälsoaktörer. Vi på Folktandvården Stockholm uppmärksammar i samband med detta insatser för att alla barn i regionen ska ha friska tänder.

 • Behåll matglädjen med en frisk mun

  16 augusti 2021

  Är god mat viktigt för dig? Folktandvården har mött många äldre som gör avkall på sin favoritmat för att det har blivit för svårt att tugga. Men så behöver det inte vara.

 • Träffa Folktandvårdens tandläkare i mobilen

  15 juni 2021

  Nu kan du enkelt boka ett digitalt vårdmöte på Folktandvården Online direkt i din mobil. Våra tandläkare hjälper dig med individuella och kvalificerade råd om dina tänder, ditt barns tänder samt kan vägleda dig vid tandvärk eller andra besvär i munn...

 • 435 000 nerladdningar av appen Rocka munnen

  10 juni 2021

  Nu fyller Rocka munnen 3 år. Appen förvandlar skärmtid till kunskap, där ditt barn får leka fram en god vana och samtidigt lär sig borsta tänderna på rätt sätt.

 • Fokus på miljö och hälsa vid inköp och upphandling

  18 maj 2021

  Hos oss på Folktandvården Stockholm är miljö och hälsa viktiga områden. Därför ställer vi tuffa miljökrav när vi köper in och upphandlar material och produkter. Ofta tuffare krav än vad lagen kräver, för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

 • Noll hål bäst för både tandhälsan och planeten

  26 april 2021

  Det viktigaste hållbarhetsmålet för oss på Folktandvården Stockholm är att du som patient har en god munhälsa genom hela livet. Noll hål är bra både för munhälsan och för planeten. Därför satsar vi stort på förebyggande tandvård.

 • Så tar du hand om tänderna i påsk

  01 april 2021

  Nu närmar sig vår största godishelg. Vi svenskar äter mest godis i hela världen och fyller påskäggen med flera tusen ton godis. Hur påverkar det tänderna? Ät allt godis på en gång och var lite försiktig med påskmusten så är det ingen fara, berättar ...