För oss på Folktandvården är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Nyheter

Här hittar du nyheter från Folktandvården Stockholm.

Du som är journalist hittar presskontakter och pressrum här.

Välj nyheter från:

Visar 1-10 av totalt 61 nyheter

 • Folktandvårdens särskilda covid-19-uppdrag förändras

  05 oktober 2020

  Folktandvården ger på uppdrag av Region Stockholm akut tandvård till invånare som har eller kan ha covid-19. Nu förändras delar av uppdraget då behoven har minskat, men vi hjälper fortsatt alla som har eller kan ha covid-19 och behöver akut tandvård...

 • Återbetalning till dig med Frisktandvård

  28 september 2020

  Du som har Frisktandvårdsavtal hos oss på Folktandvården och ditt avtal startade före den 15 april 2018, kommer nu återigen att få tillbaka pengar tack vare höjning av det allmänna tandvårdsbidraget.

 • Barns tandhälsa i fokus på Fluortantens dag

  31 augusti 2020

  På Fluortantens dag den 1 september firas en av Sveriges mest välkända folkhälsoaktörer, nämligen fluortanten. Vi på Folktandvården Stockholm uppmärksammar i samband med detta insatser för god och jämlik tandhälsa hos alla barn i regionen.

 • Höjd avgift när du missar din bokade tid

  31 augusti 2020

  Från den 1 september kostar det 400 kronor om du uteblir eller lämnar sent återbud till din bokade tid hos oss på Folktandvården Stockholm. Vi följer Region Stockholms beslut om att höja denna avgift för att minska antalet uteblivna vårdbesök.

 • Digitalt kundforum med frågor och svar

  21 augusti 2020

  Nu lanserar vi ett nytt digitalt kundforum. Där kan du ställa frågor till oss och hitta svar på de vanligast ställda frågorna. Välkommen med just din fråga!

 • Tre tips som räddar dina tänder i sommar!

  06 juli 2020

  Sommar brukar innebära att vi småäter oftare, vilket blir tuffare för tänderna och munhälsan. Samtidigt vill vi ha en fräsch andedräkt och starka, friska, vita tänder. Här får du experttips från tandläkaren Anders Oeder och tandhygienisten Katarina ...

 • Grattis, du har fått tandvårdsbidrag!

  01 juli 2020

  Den 1 juli får du som är vuxen allmänt tandvårdsbidrag, ATB, som du kan använda till din tandvård. Om du är 24-29 år eller över 65 år får du 600 kronor, är du 30-64 år får du 300 kronor.

 • Granskning av nödvändig tandvård

  30 juni 2020

  SVT Stockholm granskar feldebiteringar inom nödvändig tandvård inom tandvården i Stockholm, där bland annat vi på Folktandvården har nämnts. Regelverket kring nödvändig tandvård är komplicerat och vi välkomnar att granskningen nu genomförs.

 • Öppet på Folktandvården i sommar

  26 juni 2020

  Vi på Folktandvården Stockholm har öppet hela sommaren för dig som behöver hjälp med dina tänder och munhälsa, både inom allmäntandvården och på vår akutklinik Folktandvården Akuten - öppet 365 dagar om året.

 • Träffa Folktandvårdens tandläkare i mobilen

  23 juni 2020

  Nu kan du enkelt boka ett digitalt vårdmöte med oss på Folktandvården Stockholm direkt i din mobil. Våra tandläkare hjälper dig med individuella och kvalificerade råd om dina tänder samt vägleder dig vid tandvärk eller andra besvär i munnen. Att möt...