För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Fråga oss
Fråga oss
Tandläkare hjälper patient på specialisttandvården hos Folktandvården Stockholm.

Senast uppdaterad: 20 januari 2021

Specialisttandvård - för vårdgivare

Lyssna

Här på Folktandvårdens specialisttandvård välkomnar vi remisser från både tandläkare, läkare och andra vårdgivare – offentliga och privata.

Specialisttandvården omfattar samtliga specialiteter och finns på flera platser i länet. Den specialisttandvård som tidigare fanns på S:t Eriks sjukhus, i Kista och Skanstull har flyttat till Folktandvården Eastmaninstitutet, medan Ortodonti- och pedodontiklinikerna i Södertälje och Sollentuna finns kvar på respektive ort.

När kompetens behövs från olika specialistområden samarbetar vi inom Folktandvården och kan på så vis erbjuda tandvård inom samtliga områden. Se menyn för att läsa om våra specialiteter och vad vi erbjuder dig som remittent. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Remisser till Folktandvården Eastmaninstitutet

Om du brukar skicka dina remisser via Libretto fortsätter du med den remissrutinen även fortsättningsvis. För dig som inte kan remittera via Libretto, du får istället skicka in dina remisser per post till Eastmaninstitutet.

Folktandvården Eastmaninstitutet
(här skriver du avdelningsnamn)
Box 6031
102 31 Stockholm