Fråga oss
Fråga oss
Glada medarbetare som uppmuntrar fler att arbeta hos Folktandvården Stockholm.

Senast uppdaterad: 16 februari 2022

Jobba hos oss

Lyssna

Hos oss får du stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med många kollegor. Att jobba på Folktandvården Stockholm innebär också att bidra till en bättre folkhälsa.

Vi ger möjligheter

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Tillsammans är vi cirka 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi tillsammans emot uppemot 1,4 miljoner patienter.

Vi kommer från hela världen och har olika bakgrund, kompetens och färdigheter inom en rad områden. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov samtidigt som det ger våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas.

Det är våra medarbetare som gör oss framgångsrika och utvecklar vårt företag framåt. Vi är därför måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och investerar årligen i våra medarbetares utveckling. Det finns därför goda utsikter för dig att kunna växa och utvecklas hos oss.

Hur är det att jobba på Folktandvården?

Region Stockholm har tagit fram tre filmer som berättar om hur det är att jobba hos oss på Folktandvården. Filmerna är inspelade hos Folktandvården Järva där Farheen, Roah och Amira berättar om sina roller som tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Träffa våra medarbetare

Du kan se filmerna genom att klicka på länkarna nedan, de går till Regionstockholm.se.

Tandläkare – Farheen

Tandhygienist – Roah

Tandsköterska – Amira