Patienter läser information om Folktandvården Stockholms webbplats.

Senast uppdaterad: 12 maj 2022

Om webbplatsen

Lyssna

Här hittar du övergripande information om vår webbplats.

Tillgänglighet

Vår webbplats är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Vi eftersträvar att följa den tillgänglighetsnivå som gäller för offentlig sektor, WCAG 2.1 nivå AA. För bästa upplevelsen av webbplatsen rekommenderar vi att du använder en webbläsare av senare version.

Kakor

Vår webbplats använder kakor, eller cookies som det också kallas, och de sparas som en textfil på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Ingen personlig information sparas. Syftet med dessa kakor är att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Lyssna

Vi använder lyssnafunktionen ReadSpeaker för att öka tillgängligheten på vår webbplats. Den här funktionen gör att du kan få våra texter upplästa för dig. Om du lyssnar på en text kan det ibland vara lättare att förstå innehållet. För att få en text uppläst trycker du på Lyssna-ikonen under sidans rubrik. Du kan också välja att lyssna på utvalda delar av innehållet genom att markera bara aktuella textstycken.

Hantering av personuppgifter

Vi har ett stort ansvar att se till så att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt när du är i kontakt med oss på Folktandvården. Detta för att säkerställa en bra och säker verksamhet och samtidigt skydda din integritet.