Publiceringsdatum: 28 november 2022

Kontakta Folktandvården via e-tjänst på 1177.se

Lyssna

Nu kan du skicka dina frågor direkt till oss via ny e-tjänst på 1177.se. Den nya e-tjänsten Kontakta oss ersätter tidigare möjlighet att skicka meddelande via formulär på vår hemsida.

Har du frågor till oss på Folktandvården? Nu kan du skicka in dem direkt till oss med säker inloggning via 1177.se. Du hittar e-tjänsten i menyn på kliniksidan. 

Det är roligt att vi kan erbjuda fler e-tjänster på 1177.se, denna gång Kontakta oss och Lista ditt barn. Tjänsterna innebär att våra kunder nu kan kontakta oss och ställa frågor samt lista sina barn via säker inloggning. Det blir ett viktigt komplement till våra andra e-tjänster på 1177.se, säger Katarina Lundell, systemägare av Folktandvården Stockholms e-hälsoteam. 

Ersätter skicka meddelanden från hemsidan 

E-tjänsten Kontakta oss ersätter den tidigare möjligheten att skicka meddelande till oss via formulär på vår hemsida. Skillnaden blir att du nu vid tryck på knappen Kontakta oss kommer till inloggningen på 1177.se och sen direkt till vald kliniksida där. Den här förändringen innebär att din kontakt med oss sker på ett mer tryggt och säkert sätt än tidigare. 

Lista ditt barn flyttas till 1177.se  

Vi har även lagt till möjligheten att du kan lista ditt barn via våra e-tjänster på 1177.se. Tills idag har du kunnat göra det på vår hemsida, men nu har listningen blivit en del våra e-tjänster och sker genom digital inloggning. 

Hur du använder våra e-tjänster på 1177.se 

  • Välj önskad tjänst i menyn av e-tjänster på kliniksidan 
  • Fyll i det formulär som dyker upp och klicka på skicka-knappen 
  • Bekräftelse skickas till dig om att meddelandet har skickats till kliniken 
  • Kliniken får meddelande om att nytt meddelande finns att hantera 
  • Du får bekräftelse om att du har ett nytt meddelande när kliniken har svarat 

Folktandvårdens e-tjänster via 1177.se 

De e-tjänster som vi på Folktandvården erbjuder via 1177.se idag är att du kan läsa din journal, se och hantera dina bokningar, lämna in synpunkter och klagomål samt nu även möjligheten att kontakta oss och lista ditt barn. Fler e-tjänster är planerade och kommer att implementeras löpande.