Hos oss på Folktandvården Stockholm kan du känna dig trygg! Läs mer om hur vi anpassar vår verksamhet gällande covid-19 här.

Fråga oss
Fråga oss
Patient har digitalt vårdmöte med tandläkare på Folktandvården Stockholm i sin mobil.

Publiceringsdatum: 15 juni 2021

Träffa Folktandvårdens tandläkare i mobilen

Lyssna

Nu kan du enkelt boka ett digitalt vårdmöte på Folktandvården Online direkt i din mobil. Våra tandläkare hjälper dig med individuella och kvalificerade råd om dina tänder, ditt barns tänder samt kan vägleda dig vid tandvärk eller andra besvär i munnen.

Boka tid på Folktandvården Online och träffa en av våra tandläkare direkt i din mobil. Via ett digitalt vårdmöte kan du få kvalificerad rådgivning och vägledning vid besvär och frågor om mun och tänder.

”Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad. De innebär också att patienter som inte vill eller kan komma till våra fysiska kliniker enkelt kan nå oss och få vägledning”, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

För vilka besvär kan jag boka ett digitalt vårdmöte?

Du är välkommen att boka ett digitalt vårdmöte med våra tandläkare för olika besvär i munnen, det kan handla om tandvärk, blåsor och sår i munnen eller exempelvis problem med dina visdomständer. Det kan också gälla frågor om ditt barns tänder, så som lösa mjölktänder, tänder som växer dubbelt eller rådgivning om tandborstning.

Vem kan boka ett digitalt vårdmöte?

Alla invånare i regionen är välkomna att använda tjänsten, men är du kund hos oss sen tidigare har vi tillgång till din journal och kan ge dig mer individuella råd. Det är ett enkelt, tryggt och säkert alternativ till besök på klinik om du har svårt att ta dig dit eller tillhör någon riskgrupp.

Hur bokar jag ett digitalt vårdmöte på Folktandvården Online?

Du bokar ditt digitala vårdmöte med Folktandvården i appen Alltid öppet, som är gratis och finns att ladda ner via App Store eller Google Play. Där loggar du säkert in med ditt bank-ID och väljer en tid som passar dig. Det är även i appen som du hanterar din eventuella ombokning eller avbokning av ett digitalt vårdmöte.

Ett digitalt vårdmöte kostar 200 kronor och bekostas av dig som patient. Folktandvården Stockholm får ingen statlig eller regional ersättning för digitala patientmöten.