Hos oss på Folktandvården Stockholm kan du känna dig trygg! Läs mer om hur vi anpassar vår verksamhet gällande covid-19 här.

Fråga oss
Fråga oss
Patient läser sin journal från Folktandvården Stockholm på 1177.se.

Publiceringsdatum: 22 april 2021

Läs din journal från Folktandvården Stockholm på 1177.se

Lyssna

Nu kan du logga in på 1177.se och se din journal från oss på Folktandvården Stockholm. Det ger dig möjlighet att smidigt och enkelt bli mer delaktig i din tandvård och munhälsa.

Vi på Folktandvården Stockholm vill att det ska vara lätt för dig att ta del av din journal från oss. Med journalen på 1177.se kan du när som helst tryggt och säkert logga in och se vad gjordes vid det senaste besöket? Vad det var din tandläkare eller tandhygienist tipsade dig om? När är ditt nästa besök inbokat?

”Med journal på 1177.se blir det lätt för våra kunder att smidigt och säkert se sin journal hos oss. Lanseringen är också ett naturligt steg för oss i vårt pågående digitaliseringsarbete”, säger Eva Ljung, vd på Folktandvården Stockholm.

Vad visas i min journal från Folktandvården Stockholm?

När du loggar in på 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du nu kunna läsa din journal från oss på Folktandvården Stockholm. De uppgifter du kan se i din journal är:

  • Daganteckningar
  • Loggningar med vilka som har tagit del av din journal
  • Dina vårdkontakter, både genomförda och kommande

I journalen på 1177.se visas anteckningar från den 1 januari 2021. De anteckningar som finns innan dess kan du precis som tidigare beställa i pappersform. Kontakta i så fall din klinik så hjälper de dig.
Våra kliniker

Hur fungerar journal via nätet på 1177.se?

På 1177.se finns det mer detaljerad information samlad om hur e-tjänsten Journal via nätet fungerar.
Hur fungerar Journal via nätet