Fråga oss
Fråga oss

Publiceringsdatum: 20 oktober 2021

Folktandvården på digitala Underbara barn-mässan

Lyssna

Träffa oss på Folktandvården Stockholm den 22–25 oktober på den digitala mässan Underbara barn. Vi bjuder bland annat på ett webbinarium med barntandläkaren Joakim Levin, ger tips och råd om barns tandhälsa och du får möjlighet att ställa frågor till några av Folktandvårdens medarbetare via chatt.

När kommer de första tänderna, vad gör man om ens barn slår ut en tand och hur tar man hand om sitt barns tänder så att de håller hela livet? På Underbara barn-mässan den 22–25 oktober får du svar på frågor om barns tänder och råd om deras tandhälsa.

Lär dig mer om barns tänder i Folktandvårdens digitala monter

I Folktandvården digitala monter bjuder vi bland annat på ett webbinarium där Joakim Levin, specialisttandläkare inom barntandvård, gästar studion och svarar på de vanligaste frågorna från småbarnsföräldrar.

Du kan också ta del av filmer om hur man borstar tänderna på barn i olika åldrar, chatta med Folktandvårdens medarbetare, spana in populära appen Rocka munnen och inte minst se den animerade succéfilmen ”Moa går till tandläkaren” med över en miljon visningar på YouTube.

Att besöka Underbara barn-mässan är gratis, varmt välkommen!
Information om mässan Underbara barn och hur du registrerar dig