För oss på Folktandvården är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Publiceringsdatum: 18 november 2020

Funderar du på tandställning – boka konsultation online

Lyssna

Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut och funderar på tandställning? Nu kan du boka tid online för konsultation hos Folktandvården Stockholms erfarna specialister inom tandreglering. Vi erbjuder både fasta och osynliga lösningar med fästen på insidan, bland annat incognito och invisalign.

Det är vanligt att man vill justera sina tänder av estetiska skäl. Kanske tycker att dina tänder är oregelbundna eller att du vill ha rakare tänder. Det kan också vara så att du har svårt att bita av eller tugga. Oavsett skäl går det oftast att rätta till och då kan tandreglering vara aktuellt för dig.

Vi behandlar alla typer av bettfel hos både vuxna och barn samt erbjuder alla typer av tandreglering – från vanlig fast tandställning och traditionella metallbrackets, så kallade räls, till osynlig tandställning med fästen på insidan, självligerande fästen och vita fästen. Bland annat erbjuder vi Incognito, Invisalign, Damon och vita etstetiska brackets.

Hos oss kan du känna dig trygg, vi hjälper dig med vilken metod som passar dig för att uppnå det långsiktigt bästa resultatet. Folktandvårdens skickliga specialister inom tandreglering har lång erfarenhet av lyckade behandlingar och nöjda patienter.

Boka tid online för konsultation

Nu kan du boka tid online för konsultation hos våra tandregleringskliniker i Handen och Sollentuna – enkelt och smidigt. Konsultationen vänder sig till dig som är vuxen men också till barn och ungdomar som har fått avslag på kostnadsfri tandreglering.
Boka tid här

Vad innebär en konsultation

Under konsultationen gör tandläkaren en första bedömning och du får berätta om dina önskemål och förväntningar. Du får information om vilka behandlingsalternativ och tandställningar som kan vara aktuella för dig och till vilken kostnad.

En konsultation för tandreglering kostar ett tusen kronor och erbjuds på våra tandregleringskliniker i Handen och Sollentuna. Vid beslut om behandling kan kostnaden komma att räknas av. Du bokar tid via vår hemsida, se länk ovan, eller på 1177.se.

Kostnaden för tandreglering kan i vissa fall delvis bekostas av högkostnadsskyddet.
Information om högkostnadsskyddet och tandvårdsstöd via Försäkringskassan

Fler kliniker inom Folktandvården som erbjuder tandreglering

Vi har fler specialistkliniker som erbjuder tandreglering – Folktandvården Eastmaninstitutet i innerstan samt Folktandvården Danderyd och Folktandvården Södertälje. Du hittar våra kontaktuppgifter här nedan och är välkommen att även höra av dig till oss. Ingen remiss behövs.
Folktandvårdens kliniker inom tandreglering