Cool tjej i rastaflätor och med piercing som fått sin kallelse till Folktandvården Stockholm till sin digitala brevlåda.

Publiceringsdatum: 13 maj 2020

Folktandvården kallar dig via digital brevlåda

Lyssna

Nu kan du få dina kallelser till oss på Folktandvården Stockholm skickade till din digitala brevlåda, ett digitalt och säkert alternativ till sms-kallelser. Satsningen ingår i vårt hållbarhetsarbete och innebär minskade klimatavtryck.

Vi på Folktandvården Stockholm tar nu ytterligare ett steg i digital, säker och hållbar kommunikation med dig som patient genom att erbjuda kallelser till tandläkarbesök via din digitala brevlåda, till exempel Min myndighetspost eller Kivra, vid sidan av sms-kallelser.

”Genom att skicka kallelser via digital brevlåda där inloggning med bank-ID krävs ökar vi ytterligare säkerheten för våra patienter. Den digitala hanteringen minskar dessutom påverkan på miljön och är positiv för klimatet”, säger Eva Ljung, vd på Folktandvården Stockholm.

Vi skickar cirka 530 000 kallelser varje år, främst via sms. Flertalet av våra kallelser kommer även fortsatt att skickas via sms, men minska i takt med att du som patient istället väljer din digitala brevlåda som mottagare. Om du väljer bort kallelse via sms och inte har en digital brevlåda kommer din kallelse att skickas som ett fysiskt brev via post.