För oss på Folktandvården är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Folktandvården Stora Sköndal

Remiss

Du behöver inte remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 07:30-16:00

Plats Nils Brincks Väg 6 A,
128 64 Sköndal Hitta hit

Telefonnummer08-123 163 7708-123 163 77

Måndag-Fredag: 07:30-16:00

Vi erbjuder även vanlig allmäntandvård och kan erbjuda nya kunder tid inom 1-2 veckor.

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Stora Sköndal välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller olika funktionsvariationer. Vi arbetar även med mobil tandvård och uppsökande verksamhet samt har lång erfarenhet av munvård i livets slutskede.

Kliniken har hög tillgänglighet med ramp direkt till ingången som ligger på gatuplan. Våra rum är även rymliga med gott om plats för rullstolar, permobiler och sängtransporter. Samtliga behandlingsrum har även taklyft.

Hitta till oss

Vi ligger i vackra omgivningar på stiftelsen Stora Sköndals område, nära Farsta. Till oss kommer du enkelt med bil, du följer bara skyltarna när du kommer in på området, parkering finns i området och för dig med rörelsehinder i direkt anslutning till kliniken. Åker du buss ligger busshållplatsen cirka 600 meter från kliniken.

Karta och vägbeskrivning (extern länk)

Vi som jobbar här