Publiceringsdatum: 10 september 2019

Kom med i vår ungdomspanel

Lyssna

Är du 15-17 år och vill påverka framtidens tandvård? Ta då chansen att vara med i vår ungdomspanel. Vi på Folktandvården är nämligen nyfikna på vad just du tycker om att gå till tandläkaren, som en del i vårt utvecklingsarbete att Stockholm ska vara en fortsatt stolt leende huvudstad.

Folktandvårdens ungdomspanel

Folktandvården Stockholm är en av Sveriges största tandvårdsaktörer och vi arbetar aktivt med att utveckla vår verksamhet och förbättra tandhälsan i länet. Som en del i detta arbete vill vi träffa dig som är 15-17 år och bor i Stockholms län för att ta del av dina erfarenheter och tankar om att gå till tandläkaren. Vi tänker att du är framtiden och därmed kan bidra med värdefulla synpunkter till detta arbete.
 
Planen är att vi träffar dig och de andra deltagarna i ungdomspanelen en kväll i höst där ni delar med er om era erfarenheter och tankar kring tandvård. Alla som deltar bjuds på kaffe, te och smörgås och får dessutom 500 kronor i ersättning.

Anmäl ditt intresse

Mötet är den 23 oktober klockan 17:30-19:30 på Folktandvården Eastmaninstitutet, nära Odenplan alldeles intill Vasaparken. Slutdatum för anmälan var den 25 september och den 1 oktober fick de som kom med besked om att de fått plats i vår ungdomspanel.