Om Folktandvården

Folktandvården i Stockholms län finns till för alla människor och har över en miljon besök varje år. Här kan du läsa mer om oss och vår verksamhet.

Tandvårdspersonal och kund. Foto:Stefan Bohlin

Du hittar bland annat lediga tjänster, information om hur du kan kontakta oss kan läsa om vårt engagemang i miljöfrågor.

Kunskap och engagemang

Folktandvården finns till för alla. I över 75 år har vi hjälpt svenska folket att få en bättre munhälsa. Vi på Folktandvården Stockholm har cirka 2 000 medarbetare. Våra tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor har bred kunskap och ett djupt engagemang för våra kunder och deras tandhälsa.

Över en miljon besök

I Stockholms län bor över två miljoner människor. Vi på Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,4 miljoner besök. Vi behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Från Norrtälje till Nynäshamn

Våra över 80 kliniker finns på drygt 60 geografiska platser i länet. Från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Vi är verksamma inom områdena allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Läs mer om vår verksamhet