Publiceringsdatum: 05 mars 2024

Hej gotlänning! Behöver du tandvård?

Lyssna

Välkommen till oss! Vill du slippa väntetid ligger vår klinik i Nynäshamn endast en färja bort från dig. Här, allra närmast hamnen har vi gjort en särskild satsning för att underlätta för dig som bor på Gotland.

Endast en kort promenad från hamnen ligger Folktandvården Nynäshamn. 

"Vi har möjlighet att ta emot remisser från Gotland, men vi välkomnar också nya patienter att kontakta oss direkt. Vi prioriterar kunder från Gotland så att de inte riskerar avbokning om en av våra tandläkare skulle bli sjuk", säger Hanna Varli, klinikchef i Nynäshamn.

Monica Palmö, Folktandvårdens tandvårdschef på Gotland, berättar för Radio Gotland att lösningen för gotlänningarna kanske inte är idealisk, med tanke på tid och kostnad för resor, men det är ändå bättre än de nuvarande långa väntetiderna på Gotland.

Den första kunden har redan varit på Folktandvården Nynäshamn och är oerhört nöjd.

"Passade perfekt! Nu har jag varit och besökt min släkt i Stockholm samtidigt som jag äntligen fick ta hand om min onda tand. Som gotlandsbo får jag ju rabatt på färjan så det var inte så dyrt att åka hit", säger kunden Eva. 

Ring Nynäshamnkliniken direkt: 08-123 158 55

Självklart kan du som kund välja att besöka vilken du vill av våra 54 folktandvårdskliniker runt om i Stockholm som tar emot i mån av tid.

Boka tid hos oss