För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Publiceringsdatum: 18 januari 2021

Folktandvården Rinkeby flyttar och byter namn till Folktandvården Järva

Lyssna

Folktandvården Rinkeby har vuxit och flyttat in i toppmoderna och större lokaler. Kliniken har samtidigt bytt namn till Folktandvården Järva och ligger nu närmare invånare i bland annat Ursvik, Hallonbergen och Tensta.

Nu har Folktandvården Rinkeby flyttat in i nyrenoverade och fina lokaler på Rinkebysvängen 70 E vid Enköpingsvägen, i fastigheten Möllan som även brukar kallas ”vårdhuset”. Samtidigt har kliniken bytt namn till Folktandvården Järva.

”Folktandvården Järva är en ny toppmodern klinik med fler behandlingsrum – ett riktigt lyft för både invånare och medarbetare”, säger Hesam Jaafar, klinikchef på Folktandvården Järva.

Toppmodern klinik med ökad tillgänglighet

Flytten till de nya och större lokalerna är efterlängtad då Folktandvården saknat tillgång till tillräckligt stora lokaler för alla kunder som har sökt sig till kliniken. Nu växer verksamheten med flera behandlingsrum och kan därmed välkomna fler patienter till de nya, ljusa och luftiga lokalerna.

På den nya adressen, 450 meter från den tidigare lokalen, finns även Närakut Järva, vårdcentral, röntgenmottagning, apotek och andra vårdaktörer. Med det nya läget blir det dessutom enklare att ta sig till Folktandvården från flera andra stadsdelar. Ursvik ligger tvärs över Enköpingsvägen, det går lättare att ta sig från Tensta med buss och det är närmare från Hallonbergen.

Tandvård för alla behov

På Folktandvården Järva arbetar ett 20-tal duktiga och erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Här finns stor kunskap inom både barn- och vuxentandvård och kliniken erbjuder tandvård för alla behov, till kunder i alla åldrar.

I de nya stora lokalerna kan vi ta emot fler patienter och vi välkomnar både dig som har gått hos oss tidigare och dig som är ny kund. Du kan enkelt boka tid online, ringa eller komma till oss på drop-in under våra generösa öppettider. Välkommen!