Folktandvården Norrtälje Ortodonti

Remiss

Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Fredag: 08:00-17:00

08-123 159 3008-123 159 30

Måndag-Onsdag: 08:00-16:45

Torsdag: 08:00-15:45

Fredag: 08:00-12:00

Specialisttandvården är ett komplement till allmäntandvården. Vi erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna. Våra tandregleringsspecialister finns på Folktandvården Norrtälje en dag i veckan.

Om du vill ha rakare tänder, tycker att dina tänder är oregelbundna eller sticker ut, eller har svårt att bita av eller tugga kan tandreglering vara aktuellt för dig.

Vi behandlar alla typer av bettfel, har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och vuxna med tandreglering och arbetar med moderna behandlingsmetoder. Hos oss kan du till exempel få osynlig tandställning (med fästen på insidan), självligerande fästen och vita fästen. Vi erbjuder även snarkskenor vid sömnapnéer, korta andningsuppehåll medan du sover, eller besvär med snarkningar.

Barn och ungdomar kan få sin tandreglering betalad av landstinget. Även om ditt barn inte får erbjudande om tandreglering på landstingets bekostnad eller om du är vuxen, kan du självklart kontakta oss och få hjälp med tandreglering på egen bekostnad.

Hitta till oss

Folktandvården Norrtälje Ortodonti ligger mitt i centrum, på den fina gågatan Tullportsgatan. Busstationen ligger fem minuters promenad bort och parkering finns vid korsningen Stockholmsvägen/Tullportsgatan. Vår entré finns på sidan av huset, åt Gröna gränd till. Du hittar oss på våning 1. Hiss finns.

Karta och vägbeskrivning

Väntetider

Vi som jobbar här