För oss på Folktandvården är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Folktandvården Medicinsk tandvård Eastmaninstitutet

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 07:30-16:00

Plats Dalagatan 11,
102 31 Stockholm Hitta hit

Telefonnummer08-123 155 9008-123 155 90

Måndag-Torsdag: 07:45-16:00

Fredag: 07:45-12:30

På grund av högt kundtryck kan vi endast erbjuda tid till dig som har remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss så hänvisar vi dig vidare dit du kan få hjälp.

Medicinsk tandvård är ett komplement till allmäntandvården. Hos oss får du med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller funktionsvariationer hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa.

Vi erbjuder bland annat:

  • Infektionsutredningar och sanering inför olika medicinska behandlingar
  • Dentoalveolär kirurgi
  • Diagnostik och behandling av orala slemhinneförändringar

Hitta till oss

Vi finns på Folktandvården Eastmaninstitutet på Dalagatan, granne med Vasaparken. Nära oss ligger Odenplan med pendeltåg, tunnelbana och bussar. Parkeringsplatser finns på Sabbatsbergs sjukhus ett kvarter bort. Eastmaninstitutet är en fristående byggnad med en fontän framför huset. Vår skylt finns vid Dalagatan och ovanför entrén, där du även ser Folktandvårdens flagga. Handikapparkering och ramp finns vid entrén. Avdelningen ligger på våning 0, gatuplan. Hiss finns.

Vi som jobbar här