För oss på Folktandvården är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Folktandvården Medicinsk tandvård Danderyds sjukhus

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 07:00-17:00

Plats Armbågsvägen 3 Målpunkt P,Danderyds sjukhus
182 88 Stockholm Hitta hit

Telefonnummer08-123 162 6008-123 162 60

Måndag-Fredag: 07:15-16:45

På grund av högt kundtryck kan vi endast erbjuda tid till dig som har remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss så hänvisar vi dig vidare dit du kan få hjälp.

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Danderyds sjukhus välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller någon funktionsvariation. Vi tar också emot dig med psykiska handikapp och behov som inte kan tillgodoses fullt ut i allmäntandvården.

Vi erbjuder bland annat kirurgi, tandersättningar och utredningar av munslemhinneförändringar. Vi gör även infektionsutredningar och sanering inför större kirurgiska ingrepp, strålbehandling och cytostatikabehandling.

För dig som lider av extrem tandvårdsrädsla finns också möjlighet att delta i ett program med KBT-terapi hos psykolog. För besök hos psykolog krävs ingen remiss. Vid behov erbjuder vi även narkos och lustgas.

Hitta till oss

Vi finns i hus 12 och har en egen ingång på entréplan. Det går också bra att komma till oss inifrån sjukhusets huvudentré, håll då direkt till höger och följ skyltningen mot bokstaven P. Hiss och rulltrappa finns. Kliniken är tillgänglighetsanpassad med taklyft på samtliga behandlingsrum. Det är nära till tunnelbana, busstation och parkering.