Glada medarbetare som uppmuntrar fler att arbeta hos Folktandvården Stockholm.

Senast uppdaterad: 29 januari 2019

Jobba hos oss

Lyssna

Satsa på en framtid hos oss på Folktandvården och bli en del av vår utveckling och framgång. Hos oss har du möjlighet att växa och själv påverka din karriär. Vi jobbar för att Stockholm ska vara en stolt leende huvudstad.

Gå in och se vilken aktuell tjänst som passar just dig.

Vi ger möjligheterna

Tillsammans är vi nästan tvåtusen medarbetare – tandhygienister, tandsköterskor, tandläkare, tandtekniker samt administrativ personal som arbetar för att Stockholm ska vara en leende huvudstad.

Vi kommer från hela världen och har olika ålder, bakgrund, kompetens och färdigheter inom en rad områden. Mångfalden stimulerar och ger extra energi. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det dig goda utsikter att växa och utvecklas – kanske vill du bli nischtandsköterska inom pedodonti, arbeta med medicinsk tandvård, bli klinikchef, arbetsledare eller kanske ortodontiassistent – vi erbjuder en rad utvecklingsmöjligheter och utbildningar för dig som anställd.

För alla nyutexaminerade tandhygienister och tandläkare som börjar på Folktandvården Stockholm har vi ett omfattande introduktionsprogram. Det ger dig förutsättningar att på ett bra sätt komma in i verksamheten och i din roll samt möjlighet att utveckla dina kliniska färdigheter.

Nya metoder och forskning

Vi är den största aktören inom tandvård i Stockholms län och använder nya metoder och tekniker. Exempelvis har alla kliniker digital röntgen och vi jobbar även med digitalisering inom intraoral scanning och röststyrda journalanteckningar. Genom telemedicin kan allmäntandvården få hjälp direkt i behandlingsrummet av specialister på annan klinik.

På Eastmaninstitutet, som är en del av Folktandvården Stockholm, arbetar cirka 200 medarbetare med specialisttandvård, utbildning, forskning och utveckling. Samtliga specialiteter finns representerade här, samt även ett dentallaboratorium.

Vi välkomnar just dig att följa med oss på resan mot gladare, friskare och mer jämlika munnar!