För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Glada medarbetare som uppmuntrar fler att arbeta hos Folktandvården Stockholm.

Senast uppdaterad: 16 februari 2021

Jobba hos oss

Lyssna

Satsa på en framtid hos oss på Folktandvården och bli en del av vår utveckling och framgång. Hos oss har du möjlighet att växa och själv påverka din karriär.

Gå in och se vilken aktuell tjänst som passar just dig.

Vi ger möjligheterna

Tillsammans är vi nästan tvåtusen medarbetare – tandhygienister, tandsköterskor, tandläkare, tandtekniker samt administrativ personal som arbetar för att förbättra tandhälsan hos invånarna. Vi erbjuder tandvård som är långsiktigt bra både för våra patienter och vår omvärld.

Vi kommer från hela världen och har olika ålder, bakgrund, kompetens och färdigheter inom en rad områden. Mångfalden stimulerar och ger extra energi. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov samtidigt som det ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Det finns därför goda utsikter för dig att kunna växa och utvecklas hos oss.

För alla nyutexaminerade tandhygienister, tandläkare och tandsköterskor som börjar på Folktandvården Stockholm har vi introduktionsprogram. Det ger dig förutsättningar att på ett bra sätt komma in i verksamheten och i din roll samt möjlighet att utveckla dina kliniska färdigheter.

Nya metoder och forskning

Vi är den största aktören inom tandvård i Stockholms län och använder nya metoder och tekniker. Exempelvis har alla kliniker digital röntgen och vi jobbar även med digitalisering inom intraoral skanning och röststyrda journalanteckningar. Genom telemedicin kan allmäntandvården få hjälp direkt i behandlingsrummet av specialister på annan klinik.

På Eastmaninstitutet, som är en del av Folktandvården Stockholm, arbetar cirka 200 medarbetare med specialisttandvård, utbildning, forskning och utveckling. Samtliga specialiteter finns representerade här, samt även dentallaboratorium.

Vi välkomnar just dig att följa med oss på resan mot gladare, friskare och mer jämlika munnar!