För oss på Folktandvården Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm för att förhindra spridning av covid-19. Läs mer här

Fråga oss
Fråga oss

Folktandvården Mälarbacken

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

Semesterstängt

12 juli-15 augusti

Plats Blackebergsbacken 39
168 50 Bromma Hitta hit

Telefonnummer08-123 153 3308-123 153 33

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

Specialisttandvården är ett komplement till allmäntandvården. Hos oss får du med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller olika funktionsvariationer hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa. Vi arbetar även med mobil tandvård och uppsökande verksamhet.

Vår klinik har hög tillgänglighet med ramp direkt till ingången, taklyft på behandlingsrummet och särskilt anpassad lokal för dig med kognitiv svikt.

Hitta till oss

Vi finns i samma lokaler som äldreboendet Mälarbacken på Blackebergsbacken i Bromma. Du går in i ingång 39 och hittar kliniken på bottenvåningen direkt till höger. I anslutning till kliniken finns busslinje med hållplats alldeles intill. Parkering finns i området och för dig med särskilda behov i direkt anslutning till kliniken.

Vi som jobbar här