Vi har tillfälligt begränsat vår verksamhet för att hjälpa sjukvården och minska den materialbrist som covid-19 orsakar. Om du har en bokad tid för vård som kan vänta kommer vi att kontakta dig och erbjuda en ny tid längre fram. Läs mer

Folktandvården Medicinsk tandvård Stora Sköndal

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 07:30-16:00

Nils Brincks Väg 6 A,
128 64 Sköndal Hitta hit

08-123 163 7708-123 163 77

Måndag-Fredag: 07:30-16:00

Vi erbjuder även vanlig allmäntandvård och kan erbjuda nya kunder tid inom 1-2 veckor. Du behöver inte remiss för att komma till oss.

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Stora Sköndal välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller olika funktionsvariationer. Vi arbetar även med mobil tandvård och uppsökande verksamhet samt har lång erfarenhet av munvård i livets slutskede. 

Hitta till oss

Vi ligger i vackra omgivningar på stiftelsen Stora Sköndals område, nära Farsta. Till oss kommer du enkelt med bil, du följer bara skyltarna när du kommer in på området, parkering finns i området och för dig med rörelsehinder i direkt anslutning till kliniken. Åker du buss ligger busshållplatsen cirka 600 meter från kliniken.

Kliniken har hög tillgänglighet med ramp direkt till ingången som ligger på gatuplan. Våra rum är även rymliga med gott om plats för rullstolar, permobiler och sängtransporter. Samtliga behandlingsrum har även taklyft.

Vi som jobbar här