Vi har tillfälligt begränsat vår verksamhet för att hjälpa sjukvården och minska den materialbrist som covid-19 orsakar. Om du har en bokad tid för vård som kan vänta kommer vi att kontakta dig och erbjuda en ny tid längre fram. Läs mer

Folktandvården Medicinsk tandvård Södersjukhuset

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag: 07:30-18:00

Tisdag-Fredag: 07:30-17:00

Sjukhusbacken 10,Södersjukhuset
118 83 Stockholm Hitta hit

08-616 33 8108-616 33 81

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

På grund av högt kundtryck kan vi endast erbjuda tid till dig som har remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss så hänvisar vi dig vidare dit du kan få hjälp.

Folktandvården på Södersjukhuset (Sös) välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd i munhålan eller som behöver tandbehandling i samband med sjukvårdsbehandling och munslemhinneförändringar. Vi tar också emot dig med behov som är svåra att tillgodose fullt ut i allmäntandvården.

Vi erbjuder infektionsutredningar och sanering inför större kirurgiska ingrepp, strålbehandling och cytostatikabehandling.

Hitta till oss

Folktandvården Södersjukhuset hittar du via Södersjukhusets huvudentré. Du går in i huvudentrén, våning 0 på gatuplan, och sen följer du centralkorridoren bort mot hiss D där du hittar oss samlokaliserade med Onkologkliniken. Kliniken är anpassad för dig med olika fysiska funktionsvarioationer.

Nära kliniken finns flera busslinjer, hållplats Södersjukhuset eller Rosenlund. Pendeltågstationen Södra station ligger cirka 350 meter från sjukhuset. Parkeringshus finns.

Vi som jobbar här