Vi har tillfälligt begränsat vår verksamhet och erbjuder nu enbart akuttandvård. Detta för att hjälpa sjukvården och minska den stora materialbrist som covid-19 orsakar. Har du en bokad tid kontaktar vi dig för att boka om den. Läs mer

Folktandvården Medicinsk tandvård Mälarbacken

Remiss

Du behöver ha remiss för att komma till oss.

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

Blackebergsbacken 39,
168 50 Bromma Hitta hit

08-123 153 3308-123 153 33

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

På grund av högt kundtryck kan vi endast erbjuda tid till dig som har remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss så hänvisar vi dig vidare dit du kan få hjälp.

Medicinsk tandvård är ett komplement till allmäntandvården. Hos oss får du med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller olika funktionsvariationer hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa. Vi arbetar även med mobil tandvård och uppsökande verksamhet.

Hitta till oss

Vi finns i samma lokaler som äldreboendet Mälarbacken på Blackebergsbacken i Bromma. Du går in i ingång 39 och hittar kliniken på bottenvåningen direkt till höger. I anslutning till kliniken finns busslinje med hållplats alldeles intill. Parkering finns i området och för dig med särskilda behov i direkt anslutning till kliniken. Vår klinik har hög tillgänglighet med ramp direkt till ingången, taklyft på behandlingsrummet och särskilt anpassad lokal för dig med kognitiv svikt.

Karta och vägbeskrivning

Vi som jobbar här