Publiceringsdatum: 10 oktober 2019

Få snabbt tid på Folktandvården Skogås

Lyssna

Nu utökar Folktandvården Skogås öppettiderna, erbjuder drop-in och har dessutom ofta sista minuten-tider under halva priset. Du kan enkelt hitta och boka tid på nätet hos Folktandvården i Skogås.

”Det är roligt att vårt arbete med att öka tillgängligheten för våra kunder har gett resultat. Nu kan vi snabbt erbjuda tid hos tandläkare eller tandhygienist och det är lätt att hitta tider på nätet”, säger klinikchef Maja Lovbrandt.

På Folktandvården Skogås möter du erfarna och kunniga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med all tandvård du behöver. Klinikens medarbetare har bred kompetens och kan utföra alla typer av tandvård, från akuta behandlingar till undersökningar och implantat.

Maja Lovbrandt är ny klinikchef på Folktandvården Skogås. Hon berättar att kliniken ständigt arbetar för att öka tillgängligheten för Skogåsborna och andra som vill komma. Många kommer från Trångsund, Länna och Stortorp men det finns också kunder från andra sidan stan som åker till Folktandvården Skogås.

”Personalen på Folktandvården Skogås är underbar - från receptionist till hygienist. Jag och hela min familj går här och kan starkt rekommendera kliniken till andra.”, recenserar patienten Malin.

Den fina kliniken har nu goda möjligheter att ta emot dig som vill komma både planerat och akut. Akuta drop-in-tider finns under klinikens öppettider, det är bara att komma förbi så hjälper vi dig. Vill du förboka din tid kan du lätt hitta och boka tid på nätet. Du kan såklart även ringa oss.

Folktandvården Skogås ligger på Melodivägen 6 ett stenkast från pendeltågstationen. Kliniken öppnar klockan 7.00 på vardagar och har kvällsöppet ett par kvällar i veckan samt lördagsöppet.
Läs mer om Folktandvården Skogås

Varmt välkommen till Folktandvården Skogås!