Sommarjobb för dig som tandvårdsstudent

Studerar du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska? Vill du sommarjobba hos en ledande tandvårdsaktör och få värdefull erfarenhet? Nu har du chansen. Välkommen att söka sommarjobb!

Våra sommarjobb vänder sig till dig som studerar till tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi vill ge dig chansen att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får värdefull praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på en av våra kliniker.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter beror på klinikernas behov samt på dina kunskaper och erfarenheter. Är du just nu under utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska så kan du få sommarjobba med assistans. Är du tandläkarstudent som har avslutat termin nio och kan arbeta på särskilt förordnande (utfärdat av Socialstyrelsen) får du exempelvis utföra undersökningar och enklare behandlingar.

Sök sommarjobb senast 28 februari

Du är välkommen att söka sommarjobb hos oss senast den 28 februari. Vi kontaktar dig den 20 mars oavsett om du blivit antagen eller inte. I ansökan anger du vilken period under sommaren du har möjlighet att arbeta och om du har önskemål om klinik eller geografisk placering.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av våra HR-konsulter.

  • Mia Stenlund 08-123 166 63
  • Veronika Axelsson 08-123 166 42
  • Elisabeth Cedergren 08-123 166 52