Beta-lansering av ny hemsida

Välkommen in och var bland de första som testar vår nya hemsida. Förutom att den har blivit helt mobilanpassad och nu lever upp till dagens tillgänglighetskrav, så är den största förändringen vår nya webbokning.

Nu lanserar vi vår nya hemsida. I första steget kommer den i en betaversion som ligger uppe parallellt med den befintliga hemsidan. Den nya hemsidan har fått uppdaterat innehåll, en förenklad navigering samt är nu helt mobilanpassad, något som länge varit efterfrågat. Nytt är också att hemsidan nu lever upp till dagens direktiv och krav på tillgänglighet.

Utvecklad webbokning

Vi har även passat på att utveckla bokningsflödets olika steg i webbokningen. Testa den gärna när du ska boka din nästa tid hos oss!

Reservation för eventuella brister

Eftersom det är en betaversion vill vi reservera oss för att det kan finnas delar som ännu inte är helt färdigutvecklade, bilder som i vissa fall saknas och texter som eventuellt kan behöva kompletteras. Det är områden som vi kontinuerligt kommer arbeta vidare med fram tills den skarpa lanseringen som ligger lite längre fram i vår.

Välkommen in och testa

Här når du vår nya hemsida.

Hoppas du gillar den lika mycket som vi gör och att du enkelt kan utföra dina ärenden. Lämna gärna dina synpunkter, det ger oss möjlighet att bli ännu bättre.