Swedental & Odontologisk Riksstämma 2018

Är du tandhygienist, tandläkare, tandsköterska eller studerar du kanske till ett av yrkena och nyfiken på hur det är att jobba på Folktandvården? Vi pratar gärna mer med dig på Swedental, Svenska mässan i Göteborg 14-16 november.

Vi berättar gärna om hur det är att arbeta hos oss och vilka utvecklingsmöjligheter som finns, så titta förbi Folktandvårdens monter B07:02 för att prata jobb och utveckling. Medarbetare från Folktandvården Stockholm finns på plats och i montern kan du också lyssna på poddar, fundera på hur den digitala utvecklingen kommer påverka vårt sätt att arbeta i framtiden, ta del av kortare föreläsningar med mera.

Flera medarbetare från Folktandvården Stockholm medverkar också i olika delar av programmet. För att nämna några exempel, så kommer Ulrika Gidlund från Eastman Protetik medverka vid föreläsningen ”Koll på dentala erosioner” och Folktandvården Stockholms vd Eva Ljung är en av deltagarna vid föreläsningen ”Vem äger tandvården 2025?”

Nicole Winitsky, Eastman Protetik, kommer också finnas mitt i vimlet på mässgolvet med den odontologiska podcasten Blodad tand. Här bjuds på intervjuer med kunniga människor i branschen samt spännande nyhetsbevakning från årets vetenskapliga program.

Vi på Folktandvården Stockholm ser fram emot att träffa dig på Swedental och den Odontologiska Riksstämman.