Nyhetsarkiv

Fler artiklar

Gå till sida: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 .

 • Beta-lansering av ny hemsida

  29 april 2019

  Välkommen in och var bland de första som testar vår nya hemsida. Förutom att den har blivit helt mobilanpassad och nu lever upp till dagens tillgänglighetskrav, så är den största förändringen vår nya webbokning.

 • Earth Hour 2019

  22 mars 2019

  Hållbarhet och klimatet är viktigt, men vilka steg måste vi ta för att bli klimatsmarta och vad kan du själv göra? Folktandvården Stockholm är som vanligt med i Earth Hour och här får du lite tips och inspiration.

 • Vilka tjänar på Frisktandvård?

  21 mars 2019

  Frisktandvård är regelbunden tandvård till fast pris. Syftet med Frisktandvård är förebyggande och målet är att förbättra tandhälsan. Bra för individen, bra för samhället i stort.

 • Folktandvården Stockholm nu kvalitetscertifierad

  7 mars 2019

  Nu har vi på Folktandvården Stockholm blivit kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 som en av få tandvårdsaktörer i Sverige. Vi är sedan tidigare även miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 • Nytt samarbete för en bättre folkhälsa

  4 mars 2019

  Folktandvården Sverige tar ännu ett steg i kampen mot karies. Genom ett samarbete med Generation Pep vill Folktandvården Sverige ta hjälp av förskolor och skolor för att visa hur kul det kan vara att borsta tänderna.

 • Sommarjobb för dig som tandvårdsstudent

  31 januari 2019

  Studerar du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska? Vill du sommarjobba hos en ledande tandvårdsaktör och få värdefull erfarenhet? Nu har du chansen. Välkommen att söka sommarjobb!

 • Sommarjobb för ungdomar

  31 januari 2019

  Vi tar med glädje emot sommarjobbare! Är du 16-18 år och sugen på att prova på att arbeta inom tandvården? Då är du är varmt välkommen att söka jobb hos oss via Region Stockholm.

 • Gratis tandvård till och med 23 år

  4 januari 2019

  Den 1 januari 2019 höjs åldern för gratis barn- och ungdomstandvård till och med det år du fyller 23 år. Som kund hos oss på Folktandvården kommer du bli kallad precis som tidigare.

 • Akuten öppet alla dagar i jul

  18 december 2018

  Har du tandvärk, råkat skada en tand eller har andra akuta problem med dina tänder? Välkommen till Folktandvårdens akutklinik på Fleminggatan 48 vid Fridhemsplan. Akuten har öppet 365 dagar om året, även julafton och nyår.