Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Folktandvården! Här hittar du telefonnummer, adresser, formulär och länkar för olika typer av frågor.

Tandvårdspersonal Foto: Juliana Wiklund

Folktandvårdsupplysningen

Telefon: 020-687 55 00
Vardagar kl 7-19

Akuta problem

Om vart du ska vända dig vid akuta problem med tänderna: Akut tandvård

Bokning av tid

Du kan boka tid online och om du har en internetkod kan du ändra eller avboka din bokade tid: Boka/ändra tid

Frågor om bokning online: Frågor och svar om bokning eller kontakta din klinik Sök klinik

Om du vill bli kund hos oss men inte boka tid just nu är du välkommen att skicka in en intresseanmälan så kontaktar kliniken dig.

Fråga tandläkaren

Få svar från erfarna tandläkare om tänder och tandvård: Fråga tandläkaren

Kliniker

Karta, telefonnummer och möjlighet att skicka meddelande: Sök klinik

Kontakt i särskilda frågor

Sociala medier

Följ oss gärna i sociala medier:

Huvudkontoret

Folktandvården Stockholms län AB
Huvudkontoret

Postadress

Box 6420
113 82 Stockholm

Besöksadress

Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm

Telefon, växel

08-123 166 00

E-post

(Allmänna frågor. Inga bokningar, ombokningar eller avbokningar till denna adress. Kontakta istället din klinik: Sök klinik. Vi tar inte emot ansökningar om praktik eller jobb via e-post, se nedan.)

Organisationsnummer

556574-3597

E-faktura

GLN: 7350004990009
Peppol: 0088:7350004990009
Referens: Kostnadsställenummer
Kontakt: e-faktura.ftv@sll.se
VAN: OpusCapita

Fakturaadress

Folktandvården Stockholms län AB
Box 38206
100 64 Stockholm
Ange referensnummer på fakturan enligt:
REF: FTVxxxx (kostnadsställenummer)

Godsadress

Magnus Ladulåsgatan 65, garaget lastfaret
118 27 Stockholm

Lediga tjänster, praktik och prao

Vi tar inte emot ansökningar om lediga tjänster via e-post. Skicka istället in din ansökan genom vår lediga jobb-sida, se länk nedan. Om du söker extrajobb eller inte hittar någon tjänst som passar just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi har begränsade möjligheter att ta emot praktikanter, men du är välkommen att ansöka om praktikplats genom att skicka in en spontanansökan. Vi tar även emot prao-elever i mån av tid, välkommen att skicka in en spontanansökan eller kontakta en Folktandvårdsklinik i din närhet.
Till lediga jobb och spontanansökan

Personuppgifter

Vi på Folktandvården behöver ofta hantera personuppgifter om dig. Det är viktigt att dessa hanteras på rätt sätt för att säkerställa en bra och säker verksamhet och samtidigt skydda din integritet.

Här kan du läsa mer om hantering av integritet och behandling av personuppgifter hos oss och hur du kontaktar oss i ärende om detta.

Sekretess

Alla medarbetare på Folktandvården har tystnadsplikt. Tystnadsplikt innebär att det är förbjudet att lämna ut en sekretessbelagd uppgift. Patientjournaler och andra vårdrelaterade handlingar är som regel sekretessbelagda enligt Patientdatalagen. Det betyder att ingen obehörig kommer åt din journal och att vi inte lämnar ut några uppgifter om dig utan ditt medgivande.

Journal

Som patient har du rätt att läsa din journal eller få ut en kopia av den, om det inte kan leda till att behandlingen blir lidande eller att någon person som nämns i journalen kan komma till skada. Din tandläkare eller klinikchefen hjälper dig vid behov att förstå dokumentationen.

Om du önskar kopia på din journal ska du i första hand kontakta din klinik. Du kan också vända dig till tandvårds- och utvecklingsavdelningen på huvudkontoret.