Jobba hos oss

Funderar du på att arbeta hos oss på Folktandvården? Här kan du söka lediga tjänster och ta del av vad vi erbjuder våra medarbetare.

Medarbetare på Folktandvården. Foto: Stefan Bohlin

Det är Folktandvårdens medarbetare som gör vårt företag framgångsrikt. I varje möte mellan medarbetare, kunder och omvärld avgörs det hur vi som företag uppfattas. Och det är också det mötet som bestämmer vår framgång och framtid.

Se filmen om en dag på Folktandvården:
Vi på Folktandvården

Vi ger möjligheterna

Tillsammans är vi nästan tvåtusen medarbetare – tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker samt administrativ personal som jobbar på Folktandvården.

Vi kommer från hela världen och har olika ålder, bakgrund, kompetens och färdigheter inom en rad områden. Mångfalden stimulerar och ger extra energi. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det dig möjlighet att växa och utvecklas.

Nya metoder och tekniker

Folktandvården är ledande inom utvecklingen och använder nya metoder och tekniker. Exempelvis har alla kliniker digital röntgen.

Genom telemedicin kan allmäntandvården få hjälp direkt i behandlingsrummet av specialister på annan klinik. Med Voxit kan Folktandvårdens medarbetare prata in journalanteckningar direkt i vårt journalsystem T4.

Kunden i fokus

Vill du med ett personligt bemötande och en professionell tandvård vara med och bidra till en bättre munhälsa?

Som medarbetare hos Folktandvården sätter du alltid kunden i fokus. Det visar sig bland annat i regelbundna undersökningar vad kunderna tycker om oss som företag; Nio av tio kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Brinner du för att erbjuda en kostnadseffektiv tandvård med hög kvalitet till länets invånare?

Välkommen att följa med oss på resan!