Nollhålsvisionen

Sedan 1938 har Folktandvården med passion, nytänkande och den senaste tekniken arbetat med att hålla hålen borta och stockholmarnas munnar glada. Från fluorsköljning i skolan till forskning för ännu bättre munhälsa.

Från mjölktand till visdomstand

Till Folktandvården är du välkommen hela livet. Vi är stolta att få behandla nästan 75 procent av alla barn i vårt län och att fler än var tredje vuxen väljer att regelbundet höra oss säga: Varsågod och skölj.

Vår Nollhålsvision börjar redan på Barnavårdscentralen där vi lär föräldrar och personal hur de ska hålla munnen glad och hålen borta på våra minsta stockholmare. Tandvården är sedan gratis till och med det år du fyller 23.
Eftersom fler av oss glädjande nog också blir allt äldre har vi även många kliniker som kan extra mycket om tandvård och munhälsa senare i livet.

Vi finns till för alla

Vår specialisttandvård hjälper dig som behöver mer avancerad vård. Till exempel tandreglering, implantat eller hjälp med käkproblem. Medicinsk tandvård finns till för dig som har en funktionsnedsättning eller något svårt medicinskt sjukdomstillstånd. Tre tandtekniska laboratorier har vi också. Här gör vi bland annat implantat och tandställningar.

Är du rädd för tandvård? Lugn. Vi har psykologer och ett antal tjänster som kan hjälpa dig.
Boka tid

Välkommen till Folktandvården

Kom med i kampen för en god tandhälsa och boka en tid på någon av våra 56 allmäntandvårdskliniker. Nollhålsvisionen gäller alla och vårt mål är att du ska vara så nöjd med oss att du gapar.

Så här såg det ut när vi lagade hål på stan:

Nollhålsvisionsfilmen