Publiceringsdatum: 29 augusti 2018

Folktandvården Solna utökar

Lyssna

Nu utökar Folktandvården Solna och erbjuder breddad kompetens inom barntandvård och äldretandvård. Kliniken startar även med lördagsöppet två gånger i månaden.

Här möter du erfarna och kunniga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med all tandvård du behöver. Folktandvården Solna har bred kompetens bland personalen som kan utföra alla typer av tandvård, till exempel komplicerade rotbehandlingar och implantat.

Maria Rosin är ny klinikchef på Folktandvården Solna. Hon berättar att kliniken har rekryterat fler medarbetare och nu erbjuder ökad tillgänglighet.

”Tack vare vår personals breda kompetens har vi nu både ett team inriktade på äldres särskilda behov och ett team med särskild kompetens inom barntandvård. Dessutom har vi nu lördagsöppet två gånger i månaden, säger klinikchef Maria Rosin.”

Med fler medarbetare har den ljusa och fräscha kliniken nu goda möjligheter att ta emot dig som vill komma både planerat och akut.

Nu även lördagsöppet

Folktandvården Solna ligger på tredje våningen i Solna centrum och har öppet från klockan 7.30 på morgonen till klockan 19.00 tre kvällar i veckan och till 17.00 övriga dagar. Kliniken utökar nu dessutom öppettiderna med lördagsöppet två gånger i månaden. Varmt välkommen till Folktandvården Solna!

Läs mer om oss: