Jobba hos oss

Vill du vara en efterlängtad medarbetare varje dag? Folktandvården i Stockholm expanderar och vi behöver fler duktiga medarbetare till våra kliniker. Vill du bli en av oss?

Medarbetare Folktandvården Stockholm

Alla ska våga öppna munnen när de vill. Därför går vi, fler än två tusen tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Stockholm, till jobbet varje dag.

Vi finns där oavsett om man är ung eller gammal, var man än bor eller kommer ifrån. Med erfarenhet, nytänkande och den senaste tekniken. Beredda att hålla hålen borta och munnen glad från mjölktand till visdomstand.

För att lyckas med vår Nollhålsvision – allas rätt till friska tänder och en glad mun – behöver vi medarbetare som utvecklas och har balans i livet. Hos oss får du goda utbildningsmöjligheter, bra förmåner och kunniga kollegor. Vi arbetar med kvalitet, kompetens, trygghet och ett stort hjärta för våra patienter och varandra.

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyutexaminerad.

Läs mer om hur det är att arbeta hos Folktandvården och se lediga tjänster